BO & GRO
gammal bakspade

Leverans- och försäljningsvillkor

Jag har en liten butik i anslutning till bostaden där jag även säljer produkter för odling, hemmet, prydnadssaker och en hel del loppisprylar. För närvarande har vi begränsat öppethållande.

Du kan beställa bakredskapen via telefon eller helst e-post. Det går också att besöka butiken, men vi har normalt inga redskap på lager eftersom vi tillverkar efter kundens önskemål. Om du vill komma hit bör du ringa i förväg så att vi kan vara på plats och öppna.

Försäljningsvillkor

Angivna priser är inklusive mervärdeskatt. Varor i butiken säljs mot kontant betalning eller Swish.

För inköp via Internet som ska skickas till mottagaren tillkommer frakt enligt Postnords taxa om inte annat överenskoms. Faktura betalas via Bankgiro eller Swish när varorna är klara att skickas.

Postpaket brukar ta cirka tre arbetsdagar och du hämtar på ditt närmaste utlämningsställe. Du får uppgift om kolli-id så att du kan följa hela leveransen. Uppge ditt mobilnummer när du beställer för att få SMS-avisering om försändelsen.

Det går även att göra betalning via PayPal. Avgift cirka 4 % på fakturabelopp.

Frakt och emballage

Tyvärr blir fraktkostnaden ganska hög, speciellt för skrymmande saker som bakredskapen ofta blir. Paket längre än 1,5 m kan inte skickas med Postnord. Portotabellen är lite svårläst, men jag ger dig alltid uppgift om fraktkostnad som svar på en förfrågan.

Varorna packas i mjuk plast och med styv kartong omkring för att undvika skador under transporten. Vi återbrukar gärna kartonger som vi kan få från en lokal butik.

Exempel på paketkostnad (Postnord)

Med Postnords "Skicka Direkt" ligger priset under 100 kr vid längd max 60 cm och vikt max 1 kg.
För ett paket med längd max 120 cm och vikt max 3 kg blir frakten 132 kr.
Om vikten är max 5 kg blir priset 161 kr och max 10 kg 215 kr.
Paket som överskrider 120 cm längd drabbas av en extra avgift på 215 kr. Max längd för paketet är 150 cm.

Postnords priser har höjts från december 2023.

Det finns också andra alternativ, beroende på mått, vikt och destination. Vi försöker alltid hitta lägsta pris för kunden.

För emballagemateralet som inköps lägger vi på 10 kr för mindre paket och 20 kr på de större.

Enstaka mindre varor kan skickas i brev.


Portotabell

Returrätt

Om du inte är nöjd med varorna får du pengarna tillbaka men du måste skicka tillbaka varorna tillsammans med faktura eller kvitto inom 10 dagar.

Upphovsrätt

Allt material på denna webbplats är upphovsrättsligt skyddat. Det innebär att det är förbjudet att framställa exemplar av hela eller delar av innehållet och/eller göra det tillgängligt för allmänheten, exempelvis på en annan webbplats, eller i dokument som är tillgängliga för tredje part.

Om du vill använda bilder eller text kontakta mig först så kan vi säkert komma överens. Flertalet bilder finns i bättre kvalitet som originalfiler.

Cookies?

Denna webbplats använder inte så kallade cookies, inga alls!

Kontakt

Du kan ringa mig på mobiltelefon - när som helst dag- och kvällstid. Om jag inte kan svara för tillfället kan du alltid lämna ett meddelande på mobilsvar så ringer jag upp dig om du vill.

Mobiltelefon: 0705-79 47 25

E-post: gudrun@bo-gro.se

Karta

Vägbeskrivning: Från Järbo kyrka, kör Ockelbovägen (väg 302), sväng vänster 300 m efter bron över Jädraån. Adressen är Genvägen 42, 811 95 Järbo. Om du kommer norrifrån tar du väg 302 den sista biten.

Hitta hit med hjälp av Google-kartan.

Sidan uppdaterad 2023-12-08

Powered by w3.css